![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 6 Dołączył: 12.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem formularz we flashu do wysyłania wiadomości do mnie ze strony www, a plik php wysyłający meila wygląda tak:
Dlaczego mi się wiadomość ze strony www wysyła bardzo wolno - conajmniej 10. minut ? I dlaczego zamiast tego co napisałem na stronie www w formularzu dostaje wiadomość: od: apache@wicked.xxxxxx temat: undefined wiadomość: undefined ? Ten post edytował nieraczek 20.07.2007, 06:44:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mail() <- tu masz link - przeczytaj
zwróć uwagę na zastosowanie funkcji mail() w przykładzie jeśli nie pomoże to na końcu daj Kod phpinfo();
Ten post edytował qwaq 20.07.2007, 08:52:53 -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 6 Dołączył: 12.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale przecież mam poprawną najprostszą formę funkcji mail().
phpinfo(); - dodałem to do kodu - i: Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons........... Ten post edytował nieraczek 20.07.2007, 11:30:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons........... komunikat ten mówi, że administrator servera wyłączył możliwość używania funkcji mail() kontakt z administratorem naprawi problem -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat komunikat ten mówi, że administrator servera wyłączył możliwość używania funkcji mail() No nie koniecznie, komunikat mówi o phpinfo() ![]() Cytat Dlaczego mi się wiadomość ze strony www wysyła bardzo wolno - conajmniej 10. minut \Z tego wnioskuję, że e-mail zostaje wysłany, czyli nie jest zablokowany. Cytat I dlaczego zamiast tego co napisałem na stronie www w formularzu dostaje wiadomość: od: apache@wicked.xxxxxx temat: undefined wiadomość: undefined Sprawdź czy na pewno wysyłasz dane POSTem... z tego co widzę, to chyba nie:
Wnioskuję to po tym, że masz nie wypełnione pole temat, wiadomość, a do tego pole od, jest przyjmowane standardowe dla tego serwera... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 17:39 |