![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam otóż jak mam zacząć pisać skrypty np. księge gości ?
Od czego zacząć i jak to rozpocząć ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lepiej naucz się także MySQL, jest to łatwe i szybko to przyswoisz a bez tego księgi gości nie zrobisz, chyba że w pliku.txt ale to trudniej
Ten post edytował CryWolf 19.07.2007, 14:37:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MySqla też umiem bo to w szkole przerabialiśmy
![]() Mozesz dać jakisz łatwy przykład księgi gości? Albo powiedz jak pisać ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podziel skrypt na dwie części
- dopisywanie do księgi - wypisywanie ksiegi 1. wybierz sposób przechowywania postów 2. napisz skrypt obsługujacy formularz i zapisujący posty do pliku lub bazy danych 3. jak nie działa to pokaż kod to pomożemy ps. dla zaawansowanych: panel admina dla ksiegi Ten post edytował qwaq 19.07.2007, 15:19:36 -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]()
|
|
No właśnie jestem początkujący i nie wiem jak to zacząc :/
Dopiero się ucze pisać te skrypty ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat: Kursy dla poczatkujacych
zacznij od początku a nie od razu ksiega gości Kod <? echo("Hello World");?>
-------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]()
|
|
Kod <?php echo "Takie proste to ja już umiem, kupiłem sobie kurs na allegro i go przetestowałem :) Teraz powiedz mi jak mam zacząć pisać skrypty przy użyciu zmiennych, if, ito."; ?> Takie coś jak dodam to mi wyjdzie wynik Kod $jeden = 5; $dwa = 3; echo "<br>".$trzy = $jeden + $dwa; czyli 8 ![]() ![]() Ten post edytował Michał90 19.07.2007, 15:40:38 |
|
|
![]()
|
|
ehh napisze jeszcze raz boś ślepy
(kliknij na ten link) - Temat: Kursy dla poczatkujacych chcesz sie uczyć - czytaj kursy i manuala tam masz linki do kursów ps. my tu pomagamy a nie uczymy Ten post edytował qwaq 19.07.2007, 15:44:24 -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
|
|
![]()
|
|
Mam lepszy kurs zakupiony na allegro jak już wspomniałem
![]() A ślepy nie jestem ![]() Podstawy znam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Najpierw piszesz:
No właśnie jestem początkujący i nie wiem jak to zacząc :/ Dopiero się ucze pisać te skrypty ![]() To ci pisze że: podziel skrypt na dwie części - dopisywanie do księgi - wypisywanie ksiegi 1. wybierz sposób przechowywania postów 2. napisz skrypt obsługujacy formularz i zapisujący posty do pliku lub bazy danych 3. jak nie działa to pokaż kod to pomożemy ps. dla zaawansowanych: panel admina dla ksiegi A ty na to: kupiłem sobie kurs na allegro i go przetestowałem ![]() Skoro po przeczytaniu kursu "zakupionego" nie umiesz o "if" to kurs twój albo jest do du.... albo go nie przeczytałeś -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:33 |