![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 2 Dołączył: 17.03.2006 Skąd: Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie. Chcialbym wrocic do pytania o wyszukiwanie ciagu znakow w danym tekscie. Mecze sie juz z tym kolejny dzien i dalej nie chce mi to dzialac. Poprawilem poprzednia wersje i teraz juz mam cos takiego:
Ten kod wyglada terotycznie dobrze i nawet dzialal ale niestety cos mu sie stalo i teraz juz nie chce dzialac i nie wiem wlasnie czemu. Blad jaki sie wyswietla to: Warning: Compilation failed: range out of order in character class at offset 38 in c:\usr\krasnal\www\inne\nowy.php on line 3 Nie znaleziono pasujacych do wzorca danych! Warunek do przeszukiwania jest dobry. Petla tez wyglada ok. Juz sam nie wiem co w tym kodzie jest zle... Moze widzicie tu jakis blad, przez ktory mi to sie sypie albo wiecie jak sie zabrac za ten problem w inny sposob? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na pierwszy rzut oka
Cytat print "- $matches[$i]<br>";
preg_match nie analizowałem Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 2 Dołączył: 17.03.2006 Skąd: Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej. No niestety to chyba nie to. Zastapilem ta linijke i dalej wyskakuje ten sam blad.../
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:53 |