![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
parser wywala mi dziwny błąd kodu:
Kod Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/cropnetm/public_html/jogo/modules/mod_register/mod.php on line 37 Linia 36-39 Kodu. Wcześniej jest wszystko OK 2x sprawdziłem: Kod if ($_GET['action'] == 'add') (
$query = mysql_query("select login from users where login='". $_POST['login'] ."'"); $mysql = mysql_fetch_array($query); } Ten post edytował Crop 18.07.2007, 16:19:15 -------------------- Prosty CMS a raczej CMf (zabawa z php)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używaj poprawnego BB Code, błąd masz w klamrach, zamiast otworzenia klamry masz nawias.
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki:P
Zawsze jak trafiam to na Ciebie i zawsze trafiasz dobrze:P a nie użyłem bbcode PHP bo wstawiał zbędne \ i poprostu ktoś z boku mógł widzieć w nich błąd. Jeszcze raz dzięki -------------------- Prosty CMS a raczej CMf (zabawa z php)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:15 |