![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzwoni dzis do mnie ktos i mowi:
- Dzien dobry, prosze pana drzwi u pana zamawialem, trzy sztuki... ja: - oj to chyba pomylka. - yyyyy ja: - ja nie sprzedaje drzwi - a co pan sprzedaje ? siatke ? ja: nie ja nic nie sprzedaje. -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To za ile masz te drzwi ?
-------------------- Goldenline: Łukasz Rodziewicz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież mówił że drzwi nie sprzedaje. Niech lepiej powie po ile ma tą siatkę.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja nic nie sprzedaje
![]() -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ile to "nic nie" kosztuje?
-------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Sedziwoj: Z tym "nic nie" to jakiś wkręt jest --> http://pl.wikipedia.org/wiki/Nic_nie <-- nawet wiki nie wie, co to jest, więc lepiej tego nie kupować.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no i co z tego? jeb* drzwi
![]() -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja znalazłem na pewnym wiki: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Nic_nie
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja troszkę dodałem informacji.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Uroki posiadania komórki (zapewne).
Do mnie nie raz zdarzy sie pomyłka, najbardziej podobała mi się: - "no, postawiłem już ta gipsową ścianę" - jaką? - "no, tą w sali konferencyjnej" ... i tak dalej ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja kiedyś dostałem SMS o treści:
"Cześć kochanie! Obiad już gotowy? Będę za 10 minut!" -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
sms'a dostalem kiedys takiego:
jak Grazynka dojdzie to zadzwon i daj znac. (dlugo sie zastanawialem czy zadzwonic i powiedziec ze Grazynka jakas lewa chyba bo nie doszla ![]() i takiego: Pieluchy, ocet, przyprawe ang., makaron, papierosy i po batoniku malym Ten post edytował lectric 21.07.2007, 12:15:47 -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Jakieś 10 lat temu.
Ja: Tak, słucham? ?(kobieta): Cześć Anka! Ja: Przepraszam, ale to chyba pomyłka... ?: Co? Jaka pomyłka... taaa jasne.... Anka - weź nie pierd... Ja: Ale to naprawdę pomyłka - nie jestem nawet dziewczyną... ?: Anka przestań pierd... - jak to nie Ty? ... nie przekonałem Jej ; P -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cysiaczek: miałem kiedyś podobnie
![]() ![]() Znowu do ojca czasami dzwonią ludzie w sprawie reklamacji ubezpieczenia ![]() -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakieś 10 lat temu. Ja: Tak, słucham? ?(kobieta): Cześć Anka! Ja: Przepraszam, ale to chyba pomyłka... ?: Co? Jaka pomyłka... taaa jasne.... Anka - weź nie pierd... Ja: Ale to naprawdę pomyłka - nie jestem nawet dziewczyną... ?: Anka przestań pierd... - jak to nie Ty? ... nie przekonałem Jej ; P hehe dobre. do mnie kiedyś o 6 rano dzwonił 3 razy jakiś dziadek i chciał rozmawiać z Janem ![]() mój kolega za to na święta dostaje życzenia z Niemiec od Hansa ![]() -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:46 |