![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 2 Dołączył: 17.03.2006 Skąd: Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie. Mam problem z formularzem do wysylania maili.Otoz dziala, maile dochodza tam gdzie maja ale po wyslaniu wywala mi tez taki blad:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/share/php/mail.php on line 13 A to kod formularza:
Z komunikatu wynika, ze blad jest chyba w tej linijce:
Ale nie wiem co tu moze byc nie tak.../ Moze cos poradzicie na to? Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemanko
![]() ![]() ![]()
pozdro ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja prubóje włączyć test phpmail który dołączony Jest to paczki i nie działa mi;( co moze być nie tak ?(dodałem też scieżke w php.ini)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to jest na bank CAŁY PLIK? Czy linia 13 to:
Z błędu wynika że problem leży w strukturze foreach, której u Ciebie nie widzę :/ Cytat Siemanko moze loknij sobie na to u mnie dziala bez problemikow No tak - tylko trzeba mieć plik klasy phpmailer Ten post edytował TomASS 20.07.2007, 13:28:52 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:25 |