![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam mały problem. Mam formularz php i web 2.0. W formularzy mam pola o nazwie tab[] w IE niema problemu numery tablic nadawane sa przy pobieraniu zmiennych z formularza. Na poczatku: tab[0], tab[1], tab[2] Zmiana kolejnosci (web 2.0): tab[1], tab[0], tab[2] I wszystko gra Pod mozilla jest problem bo numery tablic chyba nadawane sa odrazu przy tworzeniu formularza Na poczatku: tab[0], tab[1], tab[2] Zmiana kolejnosci (web 2.0): tab[0], tab[1], tab[2] I mimo zmiany kolejnosci wczytuje dane takie jak przy ładowaniu strony. Nie wiem czy jasno opisałem przykład. Ale chciałem zapytac czy istanieje funkcja która wyswietli mi kolejnosc pobieranych zmiennych z formularza Glownie o mozille chodzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pola (pobierane z bazy Value to normalnie ID - z bazy ):
efekt:
Jak web 2.0 (na stronie łapie myszka i przeciagam wyzej albo nizej), to mam efekt: IE:
Mozilla:
Dobra juz poprawiłem, ale napisze, może komus sie przyda. Powinno być:
Mozilla nie łapała ukrytych pol w odpowiedniech <LI> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze sprobuj sie pobawic tym:
http://wiki.script.aculo.us/scriptaculous/show/Sortables -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzieki wielkie
uzywam podobnych bibliotek ale chyba od yahoo, nie pamietam adresu, ale pakiet bibliotek nazywa sie: "yui_2.2.2" Ale popatrze tez na te. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:37 |