![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Problemik jest taki, mam skrypt:
I problem jest z wyświetlaniem tych echo na końcu, tzn wyświetlają tylko JEDEN obiekt z pętli i nie wiem co źle czynię... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No przeciez to echo jest poza pętlą. Chcesz wszystko wyswietlic to echo ma byc w petli
przenosze edit: a jesli ty chcialas w petli sumowac te stringi to powinnas robic $a.= a nie $a= -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robiłam też tak i PRAWIE jest wszystko dobrze tyle że wszystko się listuje "w kupie" i byle jak...
A Ja właśnie chcę to jakoś rozdzielić mniej więcej na ten sposób:
I nie wychodzi Mnie... Ten post edytował Ania-678 18.07.2007, 08:52:20 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a co to za kwiatki:
$echo = ? No nic. No ci nie wychodzi bo trzeba dane posortowac: .... order by type
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tej wersji, co ją wkleiłaś na początku, zamiast
Użyj
I gdzieś na początku dopisz:
Ten post edytował LEW21 18.07.2007, 09:40:27 -------------------- Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
kurka, no przeciez o tym juz pisalem pare postow wczesniej:
Cytat a jesli ty chcialas w petli sumowac te stringi to powinnas robic $a.= a nie $a= ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Ano faktycznie, nie zauważyłam
![]() A po co to -> $a = $b = $c = ''; ? Bo jakoś i bez tego Mi działa... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest zadeklarowanie zmiennych. Generalnie nic się nie dzieje ale jak użyjesz funkcji
To pojawi ci się komunikat że te zmienne nie zostały zadeklarowane. Poza tym to dobra praktyka deklaracja zmiennych ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:26 |