![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2006 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Szukałem na forum ale nie znalazłem więc pisze tu: Tworze webservice i korzystam z implementacji nuSOAP, mój problem polega na tym, że wysyłam pewne parametry do serwera i na ich podstawie jest wykonywane zapytanie do bazy a wyniki mają być zwrócone spowrotem do klienta (zasada jasna) ![]() Problem polega na tym że przy dużej ilości zwróconych danych podczas przesyłania ich do klienta (a właściwie już podczas parsowania xml) zostaje wyrzucony błąd: XML error parsing SOAP payload on line 1: > required Rozumiem że chodzi właśnie o zbyt duża ilość danych, które maja byc przesłane spowrotem do klienta. Jeśli zawęże wynik zwracanych danych w selekcie to wszystko gra. Czy może mi ktoś powiedzieć jak takie ograniczeni ominąć? Albo jakiś sposob rozwiazania tego problemu? Przypominam że korzystam z nuSOAP. Widzę ze chyba wszyscy geniusze sa na wakacjach a szkoda. Jesliby byl ktokolwiek kto moze cokolwiek powiedziec na ten temat to niech sie odezwie. Please ![]() Ten post edytował cancer 17.07.2007, 12:58:17 -------------------- "There Is More Then One Way To Do It" - Larry Wall
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:48 |