![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam skrypt ktory pobiera dane z tabeli chodzi mi o jedna kolumne user pobiera liczbe wierszy w zaleznosci od zmiennnej i wszystko by bylo dobrze zeby moje wymagania skonczyly sie na wyswietleniu tych wierszy to by bylo:
ale chce zeby to co pobral wysylal rowniez na emaila i tu mam problem jak wyslac te zmienne na maila. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jedna z możliwości -------------------- ------
Per Aspera Ad Astra |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ta mozliwosc nie dziala
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Być może masz zablokowaną funkcję mail na serwerze :/ Wówczas chyba byś musiał skorzystać z wysyłania poprzez SMTP o ile sie nie mylę. Tak miałem kiedyś na darmowym serwerze.
-------------------- ------
Per Aspera Ad Astra |
|
|
![]()
|
|
wysyla ale nie zmiennna a mail nie mam zablokowanego bo mam serwer w nazwa.pl
|
|
|
![]()
|
|
Kurde nie wiem, klepałem z palca to, ale powinno cholercia działać, no chyba że coś się nie rozumiemy :/
-------------------- ------
Per Aspera Ad Astra |
|
|
![]()
|
|
wysyla po prostu pusty email zamast ta zmienna
|
|
|
![]()
|
|
A w tej zmiennej na pewno coś jest
![]() -------------------- ------
Per Aspera Ad Astra |
|
|
![]()
|
|
o udalo sie nie wiem dlaczego ale php nie wykonywal wogole tej petli wstawilem do wczesniejszej i dziala
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:40 |