![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WITAM
Mam strone na php (quick cms), stworzyłem strefę partnerów która po zalogowaniu przenosi do innego katalogu z informacjami tylko dla zalogowanych. I tutaj mam mały problem potrzebuję licznik który wyświetli mi kto logował się na tą stronę i kiedy? Czy jest taka możliwość? I czy ktoś może mi w tym pomóc? Pozdrawima Kamil Nowak www.biuroklub.pl Ten post edytował srebny 17.07.2007, 11:13:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w miejscu gdzie nastepuje logowanie po prostu zliczasz wejscia
powyzej funkcja ktora by Ci zliczala dla tabeli o nazwie tabela, w polu pole1, gdzie pole cos = 'cos' (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nie moge podpiąć do stronki bazy sql, skrypt logowania jest wpisany bespośrednio w podstronę łącznie z loginami i hasłami.
Potrzebuję coś w php. |
|
|
![]()
|
|
Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam. Tytuł topicu nie zgodny z regulaminem. czekam na PW z poprawa.
Otwieram. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 18:10 |