![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam oto taki skrypt zmiany hasla ale niestety nie dziala. Problem polega na tym ze jak wpisze dobrze dwa razy to samo nowe haslo to wyswietla sie potwierdzenie ze haslo zostalo zmienione ale tak sie nie dzieje, nie moge znalezc bledu. Dodam ze przed zmiana jestem zalogowany. Baza z haslami sklada sie z kolumny uzytkownik i haslo.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja pisze elseif, po drugie zapytanie sie mnie nie podoba. Ja bym tak to napisał
Ten post edytował Luke_Star 15.07.2007, 20:28:30 -------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
-------------------------------------- Portal Literacki: ( |||------- ) 30% |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Probowalem jak poradziles ale takze nie dziala
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a połaczyłes sie ze sqlem
![]() bo ja tu widze sesje etc a połaczenia brak ![]() -------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
-------------------------------------- Portal Literacki: ( |||------- ) 30% |
|
|
![]()
|
|
Przed skorzystaniem z tego skryptu sie loguje i po wejsciu na strone ze zmiana hasla mam moj login, jezeli o to ci chodzi, no chyba ze cos zapomnialem dopisac w skrypcie. Moze trzeba dopisac dodatkowe polaczenie z baza w tym skrypcie?
dzieki stary juz poprawilem ten blad, taka blachostka i juz smiga. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 18:04 |