![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
mam taki problem: index.php dodaj_kat.php
-> Baza danych No i finał: index.php?pokaz=dodaj_kat Kod Dodaj kategorię Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in E:\WebServ\httpd\link\dodaj_kat.php on line 13 Nie wiem chyba źle zrozumiałem tę funkcję. Proszę pomóż ktoś ![]() Przepraszam, dodało się 3 razy. Coś mi się net muli no i jakoś tak wyszło usuńcie 2 tematy i bedzie ok ![]() EDIT: już sobie z tym poradziłem ale mam drugie pytanie: W jaki sposób taki szybki mogę zrzucić zawartość $lista_kategori do tabeli takie php $listakategori[0] $listakategori[1] itp.... Ten post edytował bmL 15.07.2007, 16:54:31 -------------------- Tutaj miał być jakiś mądry tekst. Miał być... No ale jest głupi tekst.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Cie mogłbym poprosic od Ciebie o jakies info jak wykonac kod który by dodawal mi kategorie bo robie sklep i nie wiem jak to wykonac
![]() a co do twojego pytania niestety nie wiem nie znam sie az tak na php jestem zielony ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogę ci pokazać co wykminiłem ale nie wiem czy ci pomogę
![]()
W bazie danych oczywiście mam utworzoną tabelę "kategorie" i w niej 2 pola: "id" int(5) - index - auto_increment "kategoria" varchar(30) -------------------- Tutaj miał być jakiś mądry tekst. Miał być... No ale jest głupi tekst.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.08.2025 - 18:00 |