![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż mam taki problem.
Formularz ma kilka elementów, select i inputy, nie ważne. Jeżeli wykonam taką akcję: Kod var cos = document.getElementsByTagName("body")[0]; cos.innerHTML = cos.innerHTML; Lub jakąkolwiek związaną z innerHTML to formularz traci wszystkie elementy. Co to znaczy? To znaczy, że po submit zachowuje się tak jakby nic nie było i w efekcie $_POST jest puste. Dziwna sprawa, jakieś sugestie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no bo jak wykonujesz taki kod to nadpisujesz wszystko co jest w tym elemencie jezeli chcesz cos dodac
to musisz zrobic cos takiego Kod cos.innerHTML += "cos"; a jezeli chcesz wstawic cos do pola input to musi byc Kod cos.value = 'value';
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale cos.innerHTML = cos.innerHTML nadpisuje cos cosiem, wiec to nie to.
Doszedłem do tego, że formularz był źle ułożony - pomiędzy <tr>, i tak jest źle. Dla jasności - ja tego nie układałem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no bo po zrobieniu takiego czegoś masz formularz taki jak po wczytaniu + zmiany w dom , nie masz wpisanych wartości wpisanych przez użytkownika
|
|
|
![]()
|
|
No nie bardzo, bo to robie zaraz po wczytaniu strony, użytkownik wykonuje operacje dopiero po wykonaniu skryptu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 05:34 |