![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Czy da się zrobić tak, żeby podczas dodawania rekordów do bazy mysql w pole formularza wprowadzić tekst (tekst będzie prawie taki sam, różnił się będzie zawsze tylko kilkoma wyrazami), a żeby formularz dodał do bazy tylko niektóre fragmenty. Jeśli da się coś takiego zrobić, to proszę o jakieś wskazówki. czy nikt nie zna na to sposobu, czy po prosty nie da się czegoś takiego zrobić. Napiszcie chociaż, bo tak to wchodzę codziennie na forum z myślą, że ktoś da mi jakąś radę, a tu nic. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze: w MYSQL jestem zielony
po drugie: nie wiem o co dokładnie ci chodzi ale może najpierw obrób otrzymany tekst funkcjami: explode() implode() a jak coś to gg:9614586 Ten post edytował qwaq 16.07.2007, 12:58:54 -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 29.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wytumacz dokladnie problem, bo z tego co napisałeś to przynajmniej mi ciężko zrozumieć o co ci dokładnie chodzi, domyślam się że o odpowiednie funkcje działające na tekście lub wyrażenia regularne.
Ten post edytował flv 16.07.2007, 13:00:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 12:50 |