![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie forumowiczów
![]() Parse error: parse error, unexpected '}' in D:\WebServ\httpd-users\avon\graf\index.php on line 51 Mozliwe ze komus tez przyda się ten kod ![]() Ja nie widze bledu ![]()
z góry bardzo dziekuje ![]() Ten post edytował Cienki1980 15.07.2007, 07:03:32 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Błąd pokazuje w linii 52. Na przyszłość - rób bardziej rozsądne wcięcia w kodzie (to naprawdę może pomóc):
--EDIT nie ma funkcji insset, jest isset" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Ten post edytował JaRoPHP 14.07.2007, 21:53:11 -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod ten przepisywałem z ksiazki z której sie ucze no i przepisując mozliwe ze popelnilem blad wiem ze jest otwarty kod ale nie zamkniety czy jakos tak
![]() ![]() ---> EDIT <--- Zamieniłem insset na isset i nadal mi pokazuje ten sam błąd prosze pomuscie ja juz naprawde nie widze nic ![]() ![]() ![]() Ten post edytował FliSs_tCv 15.07.2007, 00:35:09 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę Bazy danych->Przedszkole
Ten kod jest poprawny ( nie wyrzuca żadnego błędu ).
Na przyszłość przepisując z książek sprawdzaj dokładnie każdy otwierający i zamykający nawias klamrowy, bądź też korzystaj z jakiegoś edytora, który pokazuje "pary" takich nawiasów. Łatwiej wtedy jest sprawdzić w którym miejscu brakuje nawiasu. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuje Tobie bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---> EDIT <--- Kod napewno nie wywala błędu ale pokazuje czysta biała strone nic wiecej ![]() ![]() Ten post edytował FliSs_tCv 15.07.2007, 11:12:39 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jakim edytorem najlepiej sprawdzać to ? Polecam wątek: Najlepszy edytor do php.Ja osobiście używam: Eclipse, Crimson Editor i PSPad. Cytat Kod napewno nie wywala błędu ale pokazuje czysta biała stronę nic więcej sad.gif czemu Masz sporo błędów w kodzie - używasz funkcji, których nie ma. Ponieważ przed nazwami funkcji masz znacznik @, błędy nie są wyświetlane.Pierwszy błąd (zlikwiduj @, aby błąd został wyświetlony): Powinno być:
Kolejny błąd: nie ma funkcji insset (linia 53), tylko isset" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
|
|
![]()
|
|
Juz w swoim kodzie zmieniłem na isset
![]() ![]() ---> EDIT <--- Zmieniłem w kodzie to co pisaliscie i teraz pokazuje mi takie cos ;> Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\WebServ\httpd-users\avon\graf\index.php on line 26 Nie można znaleść pliku o podanym identyfikatorze w bazie danych! Kod wygląda teraz tak :
Ten post edytował FliSs_tCv 15.07.2007, 13:23:07 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
A jesteś pewny, że wchodzi do instrukcji if, gdzie deklarujesz zapytani sql-a i je wykonujesz.
Skopiuj ten fragment (oczywiście odpowiednia część) i napisz jaki jest wynik:
Jeśli nie pojawi się napis: SQL!!!, znaczy że masz gdzieś logiczny błąd ![]() -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
|
|
![]()
|
|
Nie wyswietla
![]() ![]() id nazwa obrazek opis cena no i chcialbym odczytywac albo z katalogu zdjecie do danego produktu albo z samej bazy mysql jak to wykonac pomoze mi ktos bardzo prosze ![]() ![]() >>>>>>>>>>>>>>>>EDIT<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Temat do zamknięcia ![]() ![]() ![]() Oto rozwiązanie:) Ten post edytował FliSs_tCv 16.07.2007, 23:50:52 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.07.2025 - 14:47 |