![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem i nie wiem z czego on wynika, postaram sie go dokładnie opisać
mam przed skryptem stronę tzw "ostrzeżenie" po kliknięciu na tak przenosi do głównej strony i tak tu działa = http://www.erolink.pl a tu nie chce działać = http://www.rekkomputer.pl/test/ czym to może być spowodowane dodam że są to dwa różne serwery z góry wielkie dzięki za odpowiedzi ewentualnie za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż fragment PHP w którym przetwarzasz zmienną op z wartością confirm
-------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <tr> <td> <p align="center"><input type="button" value="TAK - WCHODZĘ" onclick="location.href='?op=confirm';" style="font-family: Verdana; font-size: 10px"> <input type="button" value="NIE - WYCHODZĘ" onclick="history.back();" style="font-family: Verdana; font-size: 10px"></td> </tr> <?php include("config.php"); if($op=="confirm"){ setcookie("pelnoletnosc", "tak"); header("Location: $PHP_SELF"); exit; } if($pelnoletnosc!="tak"){ include("ostrzezenie.html"); }else{ include("kategorie.php"); } ?> a może jest tu błąd już sam nie wiem |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamień PHP na:
Ten post edytował misiek172 14.07.2007, 16:10:57 -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
dzięki za podpowiedź ale jeszcze cos nie tak
wyświetla się "302 Moved The document has moved here." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 12:29 |