![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 12 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam dwie bazy: Pracownicy (id_prac, imie, nazwisko, pesel, nr_dowodu, stanowisko, id_kont) oraz Kontrachenci (id_kont, nazwa, miasto, telefon) Pracownik jest powiazany z kontrachentem za pomoca 'id_kont' - chce wiedizec u ktorego kontrachenta jest dany pracownik. Tabela aktywnosc nie jest istotna w tym momencie. Kod wyglada nastepujaco:
w zawartosci wyswietlanej maja byc wszyscy pracownicy w wraz z kontrachentem u ktorego są, jesli pracownicy.id_prac jest puste tzn ze znajduje sie w firmie i ma wypisac "n/a " w polu nazwa i miasto (kontrachenta). Problem w tym ze bazie mam np 6 pracownikow, z tego trzech ma wpisany id_kont, pozstali nic. Skrypt dziala zle, a mianowicie wypisuje mi tylko tych ktorzy maja wpisane id_kont. :/ Prosze o pomoc bo juz nie wiem gdzie robie blac :/ Ten post edytował plurr 14.07.2007, 15:18:02 -------------------- Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.08.2025 - 22:44 |