![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 6 Dołączył: 14.02.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka jutro mam rozmowe sprawdzajaca kandydatow na studia informatyczne. Ogólnie bewda sie pytac dlaczego studia informatyczne, i co chce robic w przyszlosci i dlaczego te studia.
Jak im odpowiem ze interesuje sie informatyka i kompami, i chcial bym byc programistom to chyba za mało co ? Jak myslicie co im jeszcze powiedziec ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 5 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
powiedz, ze chcialbys byc programistĄ
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Cytat Jak im odpowiem ze interesuje sie informatyka i kompami, i chcial bym byc programistom to chyba za mało co Nie umiesz czytać domis? to już autor napisał |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 5 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Kwiateusz.......
widzisz roznice miedzy Ą a OM ? ![]() jak powie przez OM to od razu "to panu juz podziekujemy" bedzie -------------------------------------------- a tak na serio to powiedz np: -ze fascynuje cie tworzenie programow i chcialbys sie ksztalcic w tym kierunku -lubisz myslec analitycznie -interesujesz sie algorytmami (tylko przygotuj sie na jakies pytanko z tych dziedzin ![]() Ten post edytował domis86 13.07.2007, 22:52:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro wybierasz się na te studia, to powinieneś wiedzieć jak uargumentować swoją decyzję.
Ja nie widzę w tym problemu - opowiadasz o swoich zainteresowaniach, doświadczeniach, projektach, planach na przyszłość, rozwój... O uczelni też, jeżeli chcesz się podlizać ![]() Myślę, że ta rozmowa polega na tym, żeby wyłapać tych, którzy idą na studia, żeby zdobyć doświadczenie, od tych, którzy nie wiadomo dlaczego tam idą... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skoncz portofolio i sie po prostu nim pochwal, powiedz ze kochasz programowac i pozamiatane
![]() a jak beda mieli dredy w komisji dodaj im jeszcze: I don`t like reggae! i love it! ![]() ---- tak przy okazji, widze ze podoba Ci sie wyglad php.pl ![]() http://www.szkoly-jazdy.rubix.pl/ Ten post edytował my salsa 13.07.2007, 23:34:36 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ---- tak przy okazji, widze ze podoba Ci sie wyglad php.pl http://www.szkoly-jazdy.rubix.pl/ Troche malo udany ten p... ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 6 Dołączył: 14.02.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heh i Tu Cie zagne
![]() ![]() A tak po za tym to macie racje dzięki za pomoc pójde tam i powiem co i jak i czego od nich oczekuje bo wiecie poszedłem do liceum profilowanego na dzial informatyczny i co ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A tak offtop przy okazji szkoly jazdy:
Cytat Pole Nick nie zostało wypełnione
Proszę wypełnić wszystkie pola i sprubować ponownie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dandelion: Tak z ciekawości... zarządzanie informacją :-) Poza tym różnie w liceach bywa ;-) Jest np. profil programowanie obiektowe, gdzieś w jakimś LP we Wrocławiu :-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 2 Dołączył: 30.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Up
LO XV ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to za studia na których od rozmowy kwalifikacyjnej zależy nabór?
![]() A może któryś z forumowiczów dostał się na politechnikę ślaśką na informatyke? ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale wpadka:D:D ale to przyzwyczajenie z poprzednich 12 lat "edukacji"
![]() oczywiście chodzi o październik ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Politechnika i programowanie... jakoś mi coś nie pasi.
Ale o tym pisałem już w innym temacie i starczy. Co do rozmowy, łącz opis zainteresowań z możliwością ich rozwijania na studiach (musisz wiedzieć co będzie na studiach) -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak nie wiesz co powiedziec to daruj sobie
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
@Sedziwoj:
No ja nie widze w tym nic dziwnego: politechnika-programowanie.A kto będzie nas (Polaków) reprezentował na ImagineCup 2007? Studenci politechniki poznańskiej... Takich przykładów można sypać więcej. Ale rozumiem twoje zdziwienie, ja takim pałam gdy słysze student informatyki na akademii ekonomicznej ![]() Poza tym informatyka to na politechnice tylko 4 przedmioty z programowania a 15 całkiem innych. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 05:17 |