![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
mam sobie taki o layoucik ![]() w polu niebieskim pokazuje sie strona, jesli jest za dluga tresc wychodzi poza niebieski ekran. zalezy mi na tym aby jesli strona bedzie dluga pojawil sie scrollbar i mozna bylo sobie normalnie przesuwac. Czy da sie to zrobic jakos bez uzycia ramek? P600 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do diva daj class=scroll Ten post edytował my salsa 12.07.2007, 23:47:09 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dzieki za odzew
![]() wstawilem kod zadzialalo jak trzeba. wyglad scroll barow mnie nie zachwycil wiec zaczolem szukac dalej co by tu zrobic, wiedzac ze da sie to zrobic w cssie... i znalazlem cos moim zdaniem bardzo spoko - scrollbar w js i css ![]() teraz wyglada to tak, zeby wypchac okno tekstem wkleilem jakis artykul z wp ![]() tutek jest tu -> http://13thparallel.com/archive/dhtml-scrollbars/ Moze sie komus to przyda. Pozdrawiam -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 16:09 |