![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znowu nie do konca wiedzialem jak temat nazwac
![]() Czy ktoś wie, czy jest taka możliwość aby zrobić poziomy suwak , w ktorym lewa krancowka wskazywala by jakas dajmy na to najmniejsza wartosc, a prawa najwieksza, a pozycja suwaka wskazywala by jakas skalowalna wartosc wzgledem tych dwoch. Nie chodzi o przesuwanie zawartosci strony, ale mozliwosc wybrania konkretnej wartosci liczbowej pomiedzy tamtymi dwoma. Mam nadzieje ze rozumiecie o co chodzi. Czasami uzywany jest w programach - w np. Delphim wstawienie go jest banalne. Ale ja potrzebowal bym taki na stronce. Jakiekolwiek pomysly, sugestie, czy odeslania do dalszej literatury - pisac! Bo nie mam totalnie zadnej koncepcji. Z góry dziekuje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.walterzorn.com/dragdrop/dragdrop_e.htm
tutaj jest przykład |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O to chodzilo
![]() Dzięki. Chcialem co prawda sam to napsiac, ale widze ze nie dal bym rady ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 04:35 |