![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2003 Skąd: TG Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie,
mam problem - potrzebuję tak zmienić skrypt, żeby najpierw sprawdział czy zmienna $c2 jest większa niż 0.00 jeżeli tak, to idziemy dalej i zaczyna się właściwy skrypt z if i else, potem else dla wartości zmiennej $cs2 i skrypt.
z góry dziękuję za wskazówkę. -------------------- czasami śmiech bywa najgorszą reakcją....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powinno działać ale nie dam głowy bo zrzynałem z twojego tekstu -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2003 Skąd: TG Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w tym problem, że nie działa - też myślałam że wystarczy dodać if na początku, ale niestety zero reakcji, albo skupia się tylko na tym czy jest = 0.00 lub nie.
-------------------- czasami śmiech bywa najgorszą reakcją....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok widze błąd w przepisywaniu
w początkowym if jest:
winno byc
Ten post edytował qwaq 11.07.2007, 13:30:35 -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jezeli chcesz sprawdzic czy jest wieksze(tak napisalas na poczatku topicu) od 0.00, a jezeli nie(jezeli jest mniejsze) skrypt ma sie nie wykonac to
Ten post edytował maziak 11.07.2007, 13:39:45 |
|
|
![]()
|
|
najpierw jest
może sprawdźcie u siebie, bo u mnie nie chce chodzić. -------------------- czasami śmiech bywa najgorszą reakcją....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie drobne pytanie...
$c2 jak rozumiem jest określone PRZED if'em ![]() Bo widzę, że obrabiasz zmienna w else, ale na wejściu do skryptu niczego nie ma? -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:37 |