![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z zapytaniem:
Gdy uruchamiam je w kodzie wysypuje sie błąd: 1064: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE czas_od <= 52 AND 52 <= czas_do' at line 1 A w phpMyAdmin zapytanie działa dobrze. Co może być nie tak? Wersja serwera Mysql: 5.0.33-log phpMyAdmin - 2.9.2 php - 5 Bardzo proszę o pomoc Skróciłem zapytanie i to samo, nie działa w php, a działa w phpMyAdmin Co to za jaja?
1064: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE czas_od <= 52 AND 52 <= czas_do' at line 1 Dobra, można zamknąć temat, problem rozwiązany ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wsadź to zapytanie do zmiennej i ją wyświetl
być może wtedy zobaczysz jak naprawdę wygląda zapytanie wygenerowane przez php i znajdziesz błąd A jeszcze jedno, chyba pokazujesz tu inne zapytanie, a do innego zapytania jest błąd, ja nie widze nigdzie czas_od i czas_do w przytoczonych przez Ciebie tagach SQL'owych Ten post edytował php programmer 10.07.2007, 15:11:15 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie doszedłem do tego jak przeczytałem swojego posta tuż po utworzeniu
![]() Wszystko dobrze, po prostu zmieniłem jedno zapytanie, pojawił się błąd i byłem pewien że błąd wkradł się do zapytania pierwszego, a okazało się że jest jeszcze drugie zapytanie które to właśnie było zależne od pierwszego i ono powodowało błąd. Wszystko mi się zaciemniło gdyż zapytania uruchamiane są po stronie serwera a błąd odczytywał klien korzystający z SOAP i ciężko mi było to zauważyć wcześniej. Dzięki za pomoc:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 04:51 |