![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 5 Dołączył: 20.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałbym dowiedzieć się co myślicie o mojej nowej stronie, która ma pełnić rolę portfolio: nickel.tarl.org/ pozdrawiam i czekam na opinie Ten post edytował Nickel 8.07.2007, 22:05:24 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
proste i przejrzyste... mi sie bardzo podoba
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To troche racja - mi sie rowniez podoba. Joggera bym dostosowal do reszty strony.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 12 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
znalazlem blad w formularzu, a mianowicie jesli zostawi sie puste miejsca i wysle to wypisze ze 'wyslano'. Takze odnosniki w tekstach nie działają, tylko te w menu
![]() pzdr. ![]() -------------------- Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi się nie podoba. Za dużo pustych miejsc. Wszystko jakby słabo zaplanowane.
Przy takim wyglądzie wydaje mi się, że można było uzyskać zdecydowanie chudszy kod. Mniej divów. 5/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
+ proste
+ przejrzyste + estetyczne - Czcionka nagłówków np. Najnowsze projekty - podświetlenie buttonów w top menu - brak zabezpieczenia formularza Ogólnie oki ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:38 |