![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastanawiam się, czy są gdzieś na sieci (raczej po polsku) jakieś teksty na temat zasad projektowania strony graficznej portali internetowych?
Mam znajomą, która chciała by się tego nauczyć, ale jakoś nie umiem jej konkretnie doradzić, co gdzie i dlaczego powinna zmienić. Wiem na przykład, że strona mi się nie podoba, ale nie umiem powiedzieć nic konkretnego ![]() ![]() -------------------- (\.../)
(O.o) (> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może www.uzytecznosc.pl ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 5 Dołączył: 12.09.2006 Skąd: Pruszków/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Człowiek dążący do swego celu może być skuteczny tylko w przypadku, jeśli każdą minutę swego życia wykorzysta z maksymalną korzyścią dla osiągnięcia zaplanowanego celu. Jeśli stworzył dla siebie system kar i karze sam siebie za każdą zmarnowaną minutę. Człowiekowi w zupełności wystarczą 3-4 godziny snu, cały pozostały czas może być wykorzystany dla osiągnięcia upragnionego celu." -- Wiktor Suworow
Java devBlog KulturalnyChlebik |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze, że odświeżam temat.
http://www.alistapart.com/ Nazwiska redaktorów mówią same za siebie, Meyer, Zeldman ... itd. Wszystko za free do czytania. ![]() Ten post edytował Kreton 15.07.2007, 22:53:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:35 |