![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem was zapytać czy też was irytuje wyjscie na glosniki/sluchawki z przodu laptopa ? Przeciez to jest bez sensu
![]() Sorka za taki oftop, jak zawadza to usuncie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
to jest straszne.
I nie mam pojęcia, kto na to wpadł, ale ostatnio kupiłem asusa, i jest dokładnie to samo. Żaden poprzedni laptop mi tego nie zrobił... :/ -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale narzekacie... Ja tak mam w Acerze i mocno nie ubolewam
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 20 Dołączył: 15.11.2006 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli ktos ma krotkie sluchawki, laptopa (tak jak ja) postawionego z 50cm od uszu to jest chyba sens. Mialem juz przypadek (krotkie sluchawki), wiec widze w tym sens. Btw. mam Della i mam z przodu fajny panel do obslugi dzwieku.
Pozdrawiam. Ten post edytował c3zi 7.07.2007, 21:33:17 -------------------- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie to samo ale bardzo mi to nie przeszkadza
![]() -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Toshiba także posiada wyjście na słuchawki (a nawet mikrofon!) z przodu :-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
mi niestety - zawsze zawadza.
Przyzwyczaiłem się niestety, do dźwięku dosyć dobrej jakości, i teraz nie ma mowy o słuchaniu czegoś na głośniczkach laptopa. Dlatego konieczna jest ciągła praca na słuchawkach, gdy jednak laptop leży na kolanach, ich końcówka skutecznie wbija się w brzuch, a kabel uszkadza. Załatwiłem już w ten sposób, choroba, kilka par słuchawek... :/ -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@DeyV: a lutownicy w domu nie masz?
![]() Osobiście mam zewnętrzną karte dźwiękową USB i jest cacy ![]() |
|
|
![]()
|
|
a żeby to się dało tak łatwo minijacka w słuchawkach naprawić.
Niestety - w dzisiejszych czasach nawet niejedne markowe słuchawki są robione oszczędnie... a wtedy dojście, co w tej lince jest czym należy raczej do cudów.. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Kupuj słuchawki z "zagiętym" jackiem i ustawiaj zagięciem do góry jak słuchasz. Zagięcie zazwyczaj jest twarde, także prędzej Ci się odechce siedzieć z lapkiem na kolanach, niż się popsują. Tylko nie zapomnij trzymać zagięciem "do góry"
edit... hmmm. a myślałem, że kupować (wymienia się). Tylko tak właśnie mi coś nie pasowało... Ten post edytował Jabol 9.07.2007, 20:25:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja do niedawna też myślałem, że wyjście z przodu jest głupie, teraz mam w moim hp wyjście z boku... i fajnie, tylko dlaczego z prawej strony?
![]() Zresztą w hp dali 2 z 3 portów usb po prawej stronie, co też jest strasznie denerwujące jak np. pendrive wystaje i blokuje myszkę - a cały tył obudowy jest wolny. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tez tak mam i moge poradzic rozwiazaniem. Zakup karte zewnetrzna na usb lub na pcmcia i problem z bani + wydajniejsza karta
-------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja juz rozwalilem w poprzednim acerze gniazdo od sluchawek przez to ze mialem spora wtyczke wpieta i niechcacy tak go uderzylem ze ani glosnika laptopa nie graly ani gniazdo nie dzialalo.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To mi brat tak odkurzał w pokoju ze zahaczył za kabel od wierzy i uszkodził gniazdo
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:01 |