![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki skrypt do linkowania (przerobka kessa)
i dziala ok z newsami jednak gdy wchodze w galerie tam linki nie działają wysiwetla mi: Przykro nam, ale strona o podanym adresie nie istnieje lub jest w trakcie budowy! Jaki będzie prawidłowy link żeby galeria działa, probowalem roznych mozliwosci jednak nie dziala:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a sprawdziles czy te niedzialajace linki wogole maja sens
![]() ![]() -------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzalem juz to przeciez oczywiste :Pchodzi o to ze oba skrypty maja ?nr= a pierwszy na strone glowna includowany jest news.php i nie wpisuje index.php?show=news?nr=121 tylko mam link ?nr=213121 i działa ok, a jak wejde w galerie i wybiore zdjecie to sie wlaczaja newsy, chcialem to zrobic zeby wymienic np na id? ale to nic nie dało :/ jak przerobic pierwszy skrypt zeby "pamietal" ze nie jest juz na news.php
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 3 Dołączył: 27.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
link powinien wyglądać tak:
Kod ?show=galeria&nr=32344 przyczym plik z galeria musi miec nazwe galeria.php -------------------- W chwili wolnego zapraszam na gry Dla każdego coś się znajdzie;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:03 |