Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Niedokońca działające PHP :(
barthez
post 6.07.2007, 07:52:29
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam serdecznie. Mam pewien problem z PHP. Otóż przenoszę bazę danych z starego MYSQL323 i PHP4 do MYSQL 5.0.27 i PHP5 . Mam strasznie dużo domen podpiętych do serwerka. Nową bazę mysql i php zacząłem testować od instalacji forum przema( plo.waw.pl/forum), i wszystko działa, dodatkowo sam wykonałem nowe skrypty na pobieranie danych, sortowania etc na nowo stworzonej tabelce i wszystko pięknie chodzi. jeśli chodził skrypt przema i moje zabrałem się za przenoszenie baz danych, choć i tak mam mały problem z polskimi znakami w nowym sql sad.gif sad.gif
lecz i tak zabrałem się za przenoszenie.Ogólnie stronka która przenoszę to www.gretpol.pl (obecnie jeszcze na starym serwerze) kolejno mam zrobionego virtualhosta na nowym serwerze do testowania tej strony pod adresem gretpol.plo.waw.pl . I tu problem:( Strony zawierające kod php chodzą , tylko jeśli dojdzie do tego mysql, pojawiają się puste strony, tak jakby nic nie pobierałsad.gif Nie zwraca żadnych błędów, tylko zwyczajną pustą stronę...Dodam, że no Czy ktoś z forumowiczów spotkał się z podobnym problem....??Pozdrawiam serdecznie
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 29.06.2025 - 15:23