![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie. Mam pewien problem z PHP. Otóż przenoszę bazę danych z starego MYSQL323 i PHP4 do MYSQL 5.0.27 i PHP5 . Mam strasznie dużo domen podpiętych do serwerka. Nową bazę mysql i php zacząłem testować od instalacji forum przema( plo.waw.pl/forum), i wszystko działa, dodatkowo sam wykonałem nowe skrypty na pobieranie danych, sortowania etc na nowo stworzonej tabelce i wszystko pięknie chodzi. jeśli chodził skrypt przema i moje zabrałem się za przenoszenie baz danych, choć i tak mam mały problem z polskimi znakami w nowym sql
![]() ![]() lecz i tak zabrałem się za przenoszenie.Ogólnie stronka która przenoszę to www.gretpol.pl (obecnie jeszcze na starym serwerze) kolejno mam zrobionego virtualhosta na nowym serwerze do testowania tej strony pod adresem gretpol.plo.waw.pl . I tu problem:( Strony zawierające kod php chodzą , tylko jeśli dojdzie do tego mysql, pojawiają się puste strony, tak jakby nic nie pobierał ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 15:23 |