![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki kod przeszukiwarki artykułów:
Problem jest w tym, ze zamiast szukac po tematach szuka w zawartosci artykulow. Co zmienic, aby po wpisaniu slowa kluczowego w wyszukiwarce znajdowalo tytuly artow, a nie ich zawartosc? Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamien kolumne term na odpowiednia, w ktorej sa tytuly artow
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamien kolumne term na odpowiednia, w ktorej sa tytuly artow Czyli co? Pozmienialem wszedzie gdzie pisalo term na title, ale i tak dalej wyszukuje tak samo. Mozesz mi troche jasniej powiedziec co i jak? Wybacz mi moja niekumatosc.. ![]() pomoze ktos?? da sie cos z tym zrobic? :/ Prosze o pomoc! to bardzo wazne, a sam rady nie umie juz dac w tej kwestii :/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 6 Dołączył: 30.06.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mistrzu ale ten kod nie przeszukuje artykułów tylko uaktualnia statystyki przeszukiwań względem szukanej frazy. Jeśli taka fraza była już szukana to zwiększa licznik o 1 a jeśli po raz pierwszy to dodawany jest nowy rekord. Gdzie tu masz przeszukiwanie artykułów?
|
|
|
![]()
|
|
Mistrzu ale ten kod nie przeszukuje artykułów tylko uaktualnia statystyki przeszukiwań względem szukanej frazy. Jeśli taka fraza była już szukana to zwiększa licznik o 1 a jeśli po raz pierwszy to dodawany jest nowy rekord. Gdzie tu masz przeszukiwanie artykułów? to musialo mi sie cos pomylic :/ Macie caly skrypt ![]() ![]()
Ten post edytował mate 14.07.2007, 11:20:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 6 Dołączył: 30.06.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Zmienilem, ale tym razem nie ma zadnych wynikow w wyszukiwaniu..
jakies jeszcze poprawki wprowadzic?? i co? da sie cos z tym zrobic? ![]() prosze o pomoc :] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 11:43 |