![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie. Wiecie może jak zrobić taką tabelkę? Poszperałem w necie, skleiłem pare kodów i nic i tak mi nie wychodzi.
Link do tabelki ( obrazka) Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ale do tego to chyba php zbytnio nie potrzebny
pisane z palca Ten post edytował skowron-line 3.07.2007, 16:32:16 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak zrobić takie kropkowane obramowanie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
trzeba nadac styl border:dotted
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 18 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lub free edytor np. HateML Pro ze stronki www.migajek.com
![]() Pozdrawiam Ten post edytował pianta_d 3.07.2007, 16:43:29 |
|
|
![]()
|
|
Edytor to ja mam PSPad
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 18 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie będę się rozwodził nad tym, który lepszy. Zainstaluj, poczytaj.
Prosiłeś o poradę, więc radzę Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
pianta_d sprawdziłem i mam problem - nie działa mi generator tabel. U Ciebie też tak jest?
|
|
|
![]()
|
|
U mnie wszystko działało OK.
Aktualnie używam CoreEditor www.coreeditor.pl (darmowa rejestracja dla czytelników KSE) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:46 |