![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pewien problem ze znacznikiem TEXTAREA, a mianowicie:
chcę aby między znacznikami TEXTAREA i /TEXTAREA wstawić kod PHP. Tylko wtedy nie czyta tego jako php tylko zwykly text html. wpisałem: i tak się właśnie wyświetliło :/ jak to zrobić, żeby wyświetliło się: 'jakis tam text' ? do zamknięcia ![]() Ten post edytował bemol 3.07.2007, 14:58:20 -------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
kresh Darti piotrekkr Bez nich wiele bym nie zrobił. Dzięki im za to! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 29.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Php jest wykonywany po stronie serwera więc to czy polecenie jest w polu textarea nie ma najmniejszego znaczenia, sprawdź lepiej czy plik zapisałeś z odpowiednim rozszerzeniem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak wiem, wiem, zauważyłem, że nie przesyłałem pliku na serwer i dlatego nie chciało się wyświetlić
![]() ale teraz mam inny problem ;p
ktos pomoze gdzie mam powstawiać " lub ' lub . ? bo cały czas wyskakuje mi parse error ![]() -------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 29.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
treść błędu?
|
|
|
![]()
|
|
już pisałem że chodzi o cudzysłowia
![]() a oto treść: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in dzieki flv, wszystko dziala ![]() Ten post edytował bemol 3.07.2007, 16:14:34 -------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
ehhh :/ kolejny problem
mam plik "board.ogame.html", w którym znajduje się formularz: oraz plik "create.php":
co zrobić, żeby wyświetliło wszystko po kolei? bo w tej chwili wyświetla 2 pierwsze litery pierwszego pola: [*]1.b [O] - 3 % - 4 RW [*]1.e [G] - 2 % - 1 RW -------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 18:50 |