![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem gdyz nie wiem jak wprowadzic zmiany w kodzie na module php-fusion. Jesli dodam swoj kod do tego ktory jest w zrodle strony to modul przestaje funkcjonowac a plik jest mniejszy od strony lecz kod strony zapisanej na dysku i otwartej w programie jest dla mnie niezrozumialy i nie odzwierciedla budowy strony.
W jaki sposob mam dokonac zmian w kodzie (znam jezyk html) by bylo ok? z gory dziekuje za odpowiedz ------ Dodaj tag, na przyszłość proszę o tym pamiętać. --- ~strife |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 288 Pomógł: 12 Dołączył: 2.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musiałbyś się pouczyć chociaż podstaw programowania. HTML zawarty w PHP jest tylko w znacznikach echo (choć i tak nie zawsze, bo może być w zmiennej). Możesz otwierać różne pliki rozumiejąc co w nich jest po nazwach i edytować sam html. Ja tak zrobiłem własnego theme.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za odzew. Html umiem i rozumiem kod ze zrodla strony lecz po jego modyfikacji cos jest nietak. Plik sie zmniejsza. Kod dziala lecz strona (skrypty?jawa?) jest nieaktywna.
pzdr |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:43 |