![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pewien problem ustawilem sobie odswiezanie co jakis czas:
wszystko by bylo super bo nawet dziala lecz mam pewien dylemat jezeli w info.php pojawi sie kod JS to nie jest on wykonywany wprawdzie jest to logiczne lecz wiedzie moze jak to zmienic ? jak sprawic aby kod w tamtym pliku tez byl uruchamiany ? chodzi dokladnie o kolory lampek ![]() skrypt pokazuje czy server odpowiada jezeli tak to ma byc zielona jezeli nie to czerwona to akurat zrobilem w php ale chce jeszcze zrobic lampke zolta czyli wysokie czasy i jezeli na taka lampke sie nie jadzie ukaze nam sie chmurka z informacja o pingach np przeszlo 10 na 15 i czasy to 600ms skrypt mam napisany dobrze jak odpalam info.php z palca to dziala jak chce wlasnie umiescic na stronie jako DIV to nie dzialaja JS wewnatrz pliku info.php |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz kod odpowiedzialny za te lampki wsadzić do jakiejś funkcji a potem ją wywoływać
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:31 |