|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (10%)
|
Fatal error: You are not allowed to include files. in admin.php on line 2
Co oznacza ten error??!! (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%)
|
To że nie masz prawa do inkludowania tego pliku.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (10%)
|
CO?? A co to znaczy??
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%)
|
Sorry, pomyliłem sie. :oops:
komunikat oznacza: Nie masz prawa do inkludowania plików. |
|
|
|
|
|
|
|
I nic nie moge zrobic?? Ten komunikat wyskakuje kiedy chce dostac sie do admina moich newsow...ten skrypt oparty jest na plikat txt czy zmieni cos uzycie przeze mnie skryptu z wykorzystaniem bazy danych?
|
|
|
|
|
|
|
Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%)
|
nie rozumiem jak chcesz sie dostać do admina swoich newsow?? Przez include? a nie możesz utworzyć linku do panelu administracyjnego??
|
|
|
|
|
|
|
|
Wczesniej mialem strone na friko.pl ale tam bazy danych nie bylo wiec zmienilem na webpark.pl
Na friko wchdzilem wpisujac adres www.blabla.friko.pl/news/admin.php i wszystko bylo ok. tera robiac to samo na nowym serwerze wyskakuje mi fatal error. :? Zabardzo to nie wiem o co chodzi... |
|
|
|
|
|
|
Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%)
|
dobra mniejsza o to ...
w pliku admin.php pewnie includujesz jakis inny plik co jak widac jest na tym serwerze zakazane wiec usun ta linie a zamiast niej wklej zawartosc pliku ktory includujesz i powinno byc ok |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 19.12.2025 - 05:49 |