![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
![]() mam wydaje się mały problem, ale jednak problem utowrzyłem w smarty zmienną np: {assign var="zmienna" value=true} jak zmienić jej wartość na false? i drugie pytanie: jak dodać dwie zmienne w smarty? z góry dziękuję |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakaś prowokacja czy naprawdę nie wiesz?
![]() Jak dodałeś zmienną która przyjmuje wartość true, to wpisz tam po prostu false. Ja rozumiem, że to Przedszkole, ale bez przesady. Poczytaj manuala smarty: http://smarty.php.net Kolejne takie pytania będą nagradzane ostrzeżeniami za lenistwo. Pozdrawiam. PS. Następnym razem dodaj tag, bo Ci ktoś zamknie temat ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki -) od przedszkola do opola ;-)
i jeszczo jedno pytanie: czy z poziomu jvascript można sterować wartościami zmiennych smarty? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki -) od przedszkola do opola ;-) i jeszczo jedno pytanie: czy z poziomu jvascript można sterować wartościami zmiennych smarty? Smarty jest to system szablonów w php, jak wiesz działa on po stronie serwera, także nie ma możliwości, aby w javascript modyfikować zmiennymi. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
dzięki :-) czyli trzeba wykorzystać pluginy funkcje do zmiany wartości zmiennych smarty.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 12:53 |