![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że podłączanie się do internetu w windowsie to prawdopodbnie zły pomysł. Chcę jednak mieć możliwość podjęcia tego ryzyka. Potrzebuje w tym celu jednak zmienić sobie MAC. Ktoś wie jak to zrobić? Najlepiej bez jakiś dodatkowych programów (mogę ręcznie edytować pliki systemowe jak będzie trzeba).
Pozdrawiam, Adam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.nthelp.com/NT6/change_mac_w2k.htm - az tak boli korzystnie z Google ?
I moglbys zrezygnowas z tego pierwszych dwoch zdan i nie prowokowac ludzi. Ten post edytował NuLL 30.06.2007, 13:29:00 -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I moglbys zrezygnowas z tego pierwszych dwoch zdan i nie prowokowac ludzi. heh. Poco miotać się po rejestrze, można tak: Mój komputer-> Sprzęt-> Menadżer urządzeń -> "tutaj w właściwości twojej karty sieciowej"-> Zaawansowane-> NerworkAddress I tu z Nieobecnej zmieniasz na wartość i wpisujesz maca. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
heh. Poco miotać się po rejestrze, można tak: Mój komputer-> Sprzęt-> Menadżer urządzeń -> "tutaj w właściwości twojej karty sieciowej"-> Zaawansowane-> NerworkAddress I tu z Nieobecnej zmieniasz na wartość i wpisujesz maca. Dodam że nie każda karta umożliwia zmianę adresu mac, ale jeśli tak to ten sposób jest najszybszy i wygodny. Jeśli już ktoś używa programów do zmiany adresu należy pamiętać o wyłączeniu i ponownym uruchomieniu karty sieciowej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@NuLL: ogólnie to nie pytałbym gdybym nie szukał tego wcześniej. Jakby takie mieć nastawienie istnienie forów byłoby podważone. Co do tych dwóch zdań to jestem przyzwyczajony surfować bez firewalla oraz antywirusa, także może jednak nie są aż tak nieuzasadnione.
Acha, wielkie dzięki za odpowiedzi! Ten post edytował Jabol 30.06.2007, 16:27:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 16:42 |