![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 20 Dołączył: 4.05.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam maly problem
juz poczytalem ze nie da sie odkodowac hasel md5, ale to jak ja mam zrobic przypomnienie hasla? Wyslac nie ma problemu tylko ze haslo jest zakodowane a ja go nie odkoduje. czy musze tym samym zapisywac haslo dodatkowo gdzies indziej nie zakodowane, aby byla mozliwosc jego odzyskania lub ewentualnie jak je zakodowac bym mogl je pozniej odczytac. pozdrawiam i z góry dziękuje -------------------- Macho odpadacie ;) .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób to w ten sposób, że gdy user zapomni hasło, zapisywane jest w miejsce starego hasła nowe generowane losowo i to hasło zostaje userowi podane w mailu. On po zalogowaniu się na to tymczasowe hasło zmienia na nowe.
-------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 20 Dołączył: 4.05.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe ze ja na to nie wpadlem ;>
przeciez wszędzie tak jest. Dziękuje ślicznie za pomoc -------------------- Macho odpadacie ;) .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 10:38 |