Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [eclipse] brak pluginu (?) do PHP
Sokal
post 29.06.2007, 23:20:30
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Cześć,

Kilka dni temu przeinstalowałem OS-a no i ściągam sobie eclipse jak zawsze PDT All-in-one i niby wszystko działa, podpiąłem stary workspace i siadam do rozwijania biblioteki a tu zonk. Nie podświetla mi składni PHP. No myślę, że coś z workspace'm zwaliłem. Więc robie nowy i próbuję stworzyć nowy projekt. No i co? Nie można stworzyć projektu PHP. Tylko Java, General i jakiś tam.

Ściągnąłem starszą wersję 0.7 RC3, również all-in-one i tam problem nie występuje. Próbowałem też ściągnąć podstawową wersję Eclipse i pluginy (osobno), również nie działa :/

Co jest? Miał ktoś podobną sytuację?

--------------------
Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
Go to the top of the page
+Quote Post
dzesi
post 10.07.2007, 08:46:38
Post #2

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Polecam tobie to -> http://downloads.zend.com/pdt/all-in-one/ działą w 100% bo sam na tym pracuje ,
inne wersje jakoś się sypią.Pozdrówka
+Quote Post
krowal
post 16.01.2008, 14:25:15
Post #3

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Sokal mam ten sam problem, powiedz mi jedno czy ten eclipse stoi na 64 bitowym systemie ? bo u mnie działało wszystko ładnie pięknie na starym kompie (32bity) ale jak kupiłem nowy to nawet skopiowanie całego katalogu eclipse ze starego kompa nic nie pomogło. Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu, i czy to faktycznie problem 64 bitow ?

Strasznie głupi problem, ale udało mi się go rozwiązać, pomimo tego że nie ma żadnego błedu, ani przy pluginie ani przy eclipse to moduł PDT u mnie zadziałał dopiero jak ściągnąłem JDK 5 z java.sun zresztą to wszystko jest napisane w wymaganiach PDT... ale że człowiek głupi to nie zajrzał tam nawet smile.gif

--------------------
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 13.06.2025 - 04:55