Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Odszyfrowanie bazy danych.Prosze o pomoc, czy uda sie to komus?bo ja stracilem nadzieje...
carl23

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam Wszystkich na początek.Jestem tu nowy i odrazu sie przyznam ze nie mam zbytnio pojecia ta temat baz danych i mam spory problem.Potrzebuje pomocy "mądrych głów", stawiam DUUze BRo.Przechodzac do problemu, to potrzebuje odczytac dane z bazy danych,ktora jest "podobno"zaszyfrowana.Czy jest jakis debesciak na tym forum co sie z tym upora?Potrzebuje tego do swojej dzialalnosci.Prosze o pomoc.Baza o ktora mi chodzi znajduje sie www.intercars.com.pl w zakladce dane elektroniczne/ICkatalog/pobierz/aktualizuj-->baza towarowa i_dbf.zip trzeba mi wyodrebnic informacje z tej bazy jesli wogole da sie to zrobic.Prosze o pomoc w miare szybko,sprawa mozna powiedziec byc albo nie byc...
Go to the top of the page
+Quote Post
kwiateusz

Admin Techniczny

Grupa: Administratorzy

to ma ponad 100mb nie mozesz kawałka dać?

btw sa tam jakieś pliki exe nie służą one do przeglądania bazy
+Quote Post
carl23

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Baza jest duza,wiem o tym,ale nie moge wrzucic kawalka bo sa one w jakis sposob polaczone i tworza razem calosc.Jest to baza towarowa i ja chcialbym w przyszlosci calej bazy uzywac,wiec jesli znalazlaby sie jakas madra glowa i to rozgryzła to bylbym naprawde wdzieczny.Stawiam duze piwko jesli sie komus uda to odszywrowac by odczytac interesujace mnie dane.Czy znajdzie sie ktos dobry bo kilku juz probowalo i to z mizernym skutkiem a tak sie zarzekali na poczatku...Prosze o pomoc.

nikt sie nie chce podjąc?

Ten post edytował carl23 21.07.2007, 16:14:40
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:07