![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Firma zleciła wykonanie strony www. Zajmuje sie ona: - Organizacja imprez w lokalach i eventów, - przeprowadzanie promocji, - merchandising, - kolportaż ulotek i plakatów oraz wszelkiego rodzaju działania związane z reklamą i promocją firm Klient koniecznie chce zeby w logo były rybki i haczyk od wędki + oczywiscie nazwa firmy. Czy możecie podsunąć jakieś rozwiązania, pomysły, jak połączyć profil działalności firmy z zachcianką klienta? -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
komu zlecila?
tobie czy uzytkownikom forum.php.pl ? -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zleciła mnie. Jakie to ma znaczenie komu zleciła
![]() -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ano ma takie ze skoro zlecila tobie to ty powinienes zrobic to co tobie zlecila;) bo chyba ci za to zaplaca?
-------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie prosta sprawa
rysujesz rybkę a nazwa tej firmy to haczyk . To znaczy wyginasz napis w kształt haczyka, można użyć takiej fikuśnej czcionki w której litery są połączone ze sobą , haczyko napis malujesz na srebrny metalowy czy jak to tam nazwać i gotowe. ![]() Jak zgarniesz kase za projekt to pamiętaj kto ci pomógł ![]() |
|
|
![]()
|
|
ano ma takie ze skoro zlecila tobie to ty powinienes zrobic to co tobie zlecila;) bo chyba ci za to zaplaca? No to przyjmijmy że to było czysto teoretyczne pytanie na które poprostu potrzebowałem odpowiedzi ![]() Cytat Jak zgarniesz kase za projekt to pamiętaj kto ci pomógł ![]() -------------------- I need TP for my bunghole!!!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 05:56 |