![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki mały problem...
stworzyłem sobie layout'a w PS'e i chciałbym go teraz zakodować w PHP... jednakże mam całe mnóstwo problemów... znam w sumie dość słabo PHP, jednak większość skryptów rozumiem... Chodzi mi o to, że jeśli by ktoś chciał mi pomóc (prosiłbym o gg) to byłbym bardzo wdzięczny... pozdrawiam MicGok |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A w czym problem? Może wróżbiarstwo?
To się chyba nadaje na giełde ofert... -------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
właściwie to nawet nie wiem jak zacząć
![]() Jeśli sie nadaję na giełdę ofert to poproszę o przeniesienie i przepraszam za pomylenie działów. pozdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co ma budowanie szkieletu strony w html/xhtml + css z php...?!
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no bo w sumie kilka skryptów PHP tez pewnie trzeba by było wstawić
muszę poczytać jeszcze trochę tyle ze nie wiem jakie strony pomogły by mi dokładnie w tej dziedzinie ;/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to najpierw przerób sobie ten obrazek na html + css później zajmij się php, w te stronę będzie chyba najłatwiej
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 07:52 |