![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Czy mozna polaczyc lancuchy nazw zmiennych??
mam zmienna $a przechowujaca wartosc '1' i chcial bym polaczyc nazwe(nie wartosci) zmiennej z ta liczba aby otrzymac np. $pole1 z nazwy $pole i wartosci $a='1' LUB satysfakcjonowalo by mnie rozwiazanie jakby $pole1 powstala z warosci $nazwa='pole' i $a='1' czy ktorys ze sposobow jest mozliwy z gory dziekuje |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
poczytaj o zmiennych zmiennych czyli o zmiennym które maja zmienne nazwy
-------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
poczytaj o zmiennych zmiennych czyli o zmiennym które maja zmienne nazwy Ehm, ale mi pomoglo.Nawet nie probowalem wpisac w google "php zmiene zmiennych" chodzilo o REFERENCJE dla tych co maja podobny problem rozwiazaniem tego jest
pozdrawiam Ten post edytował otakon 28.06.2007, 17:57:46 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:54 |