![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Natknalem sie dzis na problem jak w temacie. Przestaly dzialac mi virtualhosty. Dziala jedynie podstawowy, tzn. 127.0.0.1 Mam postawionego Apache`a 1.3.37 i PHP w wersji 4.4.6 na Windows XP Professional. Wszystko idealnie dzialalo do wczoraj kiedy upgradowalem sobie Windows XP Home do Windows XP Professional. Dodam, ze oba sa w 100% legalne. Upgradu dokonalem z plyty CD z Windows XP Professional. Potem zdefragmentowalem sobie wszystkie partycje na HDD. Kompletnie nic nie zmienialem ani w php.ini ani w httpd.conf ani nigdzie. No i dzis odpalam i nie chodza virtualhosty. Mam je tak skonfigurowane w httpd.conf tak: NameVirtualHost 127.0.0.87 <VirtualHost 127.0.0.87> DocumentRoot "E:/Work/witryna" ServerName 127.0.0.87 </VirtualHost> ...itp. Coz to moze byc? Czy ktos juz takie cos mial ![]() -- Pozdrawiam Zbigniew |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
odinstaluj i zainstaluj apache jeszcze raz. poz mianie systemu jakieś pliki i pogramy mogą nie działać co jest rzeczą normalną
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak zrobilem juz wczesniej (zapomnialem napisac o tym.)
Niestety to samo - dalej tylko 127.0.0.1 Witam ponownie. Znalazlem po ciezkich trudach i znojach rozwiazanie tego problemu. Jest TUTAJ Byc moze komus sie to przyda. Maly patch na WinXP z SP2. Wszystko gra jak dawniej. -- pozdrawiam Zbigniew Ten post edytował enzof40 3.07.2007, 16:45:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 20:40 |