![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 452 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Panowie, ten bot was meczy od dobrych kilku miesięcy, pisałem już kiedyś Sabistikowi - wystarczy upgrade forum do 2.2.x (aktualna wersja 2.3.1) albo dopisanie jakiegoś captcha do zakładania tematu, czy to aż taki problem ? Pozwoliłem sobie zmienić tytuł na bardziej konkretny. Zaproponowany przez Ciebie był zbyt ogólny i po samym tytule nie było wiadomo oco chodzi ![]() --- nospor -------------------- \o/
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a może my lubimy dostawać takie ciekawe linki? Poco mamy sami szukać w necie jak tu z dostawą do domu mamy i za free?
![]() Cytat wystarczy upgrade forum do 2.2.x upgrade sie robi, pomalutku
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a może my lubimy dostawać takie ciekawe linki? Poco mamy sami szukać w necie jak tu z dostawą do domu mamy i za free? Czy to za free to bym raczej nie powiedzial. Ale to nie zmienia faktu ze tutaj takie rzeczy nie powinny sie znajdowac. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Czy to za free to bym raczej nie powiedzial. Oj, w poście są za free, a jak chcesz wiecej to pewnie trzeba bulic. ALe ja nie wiem, nie klikam na wiecej ![]() Cytat Ale to nie zmienia faktu ze tutaj takie rzeczy nie powinny sie znajdowac. Co racja to racja. I dlatego właśnie mamy tylu dobrych moderatorów, którzy szybko usuwają takie oferty. Mamy też dobry system raportów i jeśli tylko znajdzie się zyczliwy user, to z niego skorzysta i powiadomi nas o spamie.Co oczywiście nie zmienia faktu, że powinna wejść ta poprawka wkońcu i ma wejść już niedługo. Osoba co się tym zajmuje powraca już do zdrowia. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 452 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak lubicie to podmieńcie id forum administracji z id forum w którym ląduje spam, napiszcie system który wlepi botowi odpowiednią maskę dostępu i cieszcie się do woli ;D
ps. nie miałem pojęcia że ktoś kto ma się tym zająć choruje, nie mam zamiaru nikomu w takiej sytuacji wyrzutów robić. -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie tyle choruje co rękę połamał. Ale faktem jest, że forum się zajmuję. I to z mojego powodu prace miały przestój.
Ale wszystko wraca do normy już. -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:31 |