![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć ;>
Nie ukrywam, w tych tematach jestem kompletnie zielony w tych tematach, więc pewnie to pytanie się wydaje aż śmieszne, ale... Otóż mam Apache 1.3 i PHP 4.4.7 pod Windows Vista, wszyscy działa cacy, z wyjątkiem MySQL. Podczas łączenia zwraca błąd: Kod Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL Chwilę pogooglowałem, i z tego co znalazłem wynika, że PHP 4.4.7 jest zgodne tylko z wersjami 3.x - ale, żeby nie ryzykować, którą wersję powinienem ściągnąć, by wszystko działało poprawnie? No i nasuwa się drugie pytanie - skąd(wykluczając p2p), jeśli mysql.com nie udostępnia już wersji 3.x? Pozdrawiam, z góry dzięki za pomoc Ten post edytował szakuś 25.06.2007, 18:21:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz ustawić w mysql OLDPASSWORDS() - poszukaj na google lub dev.mysql.com
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc - działa!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 00:18 |