![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Powie mi ktoś dlaczego pola textarea które jest edytowane za pomoca tego edytora nie dodaje mi do bazy mysql ? uzywam $_POST do przesyłu danych... Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Twoje przedstawienie problemu powala ilością informacji jakich nam udzieliles....
![]() Może troche rozwiniesz istotę problemu? W jaki sposob dodajesz, jakie bledy dostajesz, inne? Na podstawie informacji co udzieliles, oto lista mozliwych problemow: 1) nie wysylasz formularza 2) nie wykonujesz zapytania dodajacego 3) nie umyles rano zebow 4) masowa wycinka lasów tropikalnych 5) wiele innych ![]() edit: troche powazniej: a escapujesz dane przed wlozeniem do zapytania? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ! Powie mi ktoś dlaczego pola textarea które jest edytowane za pomoca tego edytora nie dodaje mi do bazy mysql ? uzywam $_POST do przesyłu danych... Pozdrawiam! A dziala ci chociaz dodawanie bez tinyMCE ![]() ![]() @Nospor ja obstawiam punkt nr 4) jako istote tego problemu @Day Walker - podeslij swoj kod formularza zobaczymy co sie dzieje ![]() -------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:04 |