![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Gdy otwieram strone chata pojawia sie bład w Mozilli: Błąd podczas dostępu do serwera! TypeError: xmlHttpGetMessages.responseXML has no properties w IE: Błąd podczas dostępu do serwera! [object Error] w pliku config.php zmieniłem uzytkownika i haslo do bazy, nadałem chmod 777 wszystkim plikom (dobrze?) i nie wiem dalej co jest źle. PS: jestem bardzo poczatkujący Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jakiego skryptu uzywasz ?
Wklej kod, w ktory opisuje ten blad -wedlug mnie skrypt odpalasz na serwerze z php4 a wymagany jest juz php5 ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To raczej błąd związany z AJAX'em a nie z PHP...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no nie wiem, ja dokladnie taki blad mialem gdy pisalem swoj chat w ajaxie na localhoscie. 3 dni sie glowilem w czym problem. Dopiero jak przeslalem pliki na serwer gdzie jest php5 zaczal normalnie chodzic, wiec mysle ze to cos z php albo ustawieniami serwera.
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam php5 na serwerze i jest to raczej bład związany z ajaxem... nikt nic nie wie o tym błedzie? A kod był już gotowy, bo z helionu ściągnięty, ale coś nie działa.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:37 |