![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taki problem... jest sobie tekst, ktory ma ustalona klase np:
teraz jak z poziomu javascript zmienic np. kolor dla wszystkich napisow umieszczonych w znacznikach span gdzie class = "abc" nie moge wstawic ID do kazdego pola, wiec wyciaganie po getElementById odpada chyba da sie po klasach zmieniac ogolne wartosci, tylko jak -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszystko ladnie pieknie, ale nie dziala na IE
![]() ps. zna ktos oprocz tego metode na zmiane grafiki tla razem z kolorem w ie? w foxie dziala takie cos:
no a w IE zmienia w ten sposob kolor tylko Ten post edytował my salsa 23.06.2007, 10:08:13 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
no oddzielne wprowadzenie pomoglo, dzieki.
A z IE to nie wiem co zrobic, moze ktos bedzie mial pomysl? bo ogolnie dziala, ale niechce mi zmienic kolorow linkow probowalem tez tak: i nie dziala w IE dalej Ten post edytował my salsa 23.06.2007, 10:19:41 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
a wcześniej jak próbowałeś z tymi linkami?
|
|
|
![]()
|
|
no ja wogole zanim odpisales znalazlem taki kod:
i wpisalem tak: wszystko dziala w foxie, ale ze linki maja swoje class to probowalem tez dopisac je odpowiednio: i dalej, w foxie dziala, w IE nie co dziwne ogolnie ten skrypt dziala, bo zmienia mi inne rzeczy w IE, np kolor czcionek w jakiejs tabeli, ale linki zostawia ------------------ ok znalazlem rozwiazanie musialem zdefiniowac w stylu najpierw te linki kazda klase, bo nie wszystkie byly ![]() Ten post edytował my salsa 23.06.2007, 10:48:42 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:00 |