![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Mam taki problem. Otóż chciałem zrobić panel admina z dodawaniem artykułów. Każdy z nich powinien posiadać osobne słowa kluczowe. Czy mogę zrobić to tak, żeby słowa kluczowe podawane po przecinku trzymane były w bazie danych, a następnie na stronie głównej includować je po ID tagu <meta_keywords ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: rykowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
meta tagi nie mają już prawie żadnego znaczenia. Daj dynamiczne tytuły i urle jak używasz mod_rewrite.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak użyć tego modułu?? Czy możesz podać przykład jego użycia w skrypcie??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: rykowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym sobie zlał meta tagi dal ogólne dla całej strony, starczą.
google etc i tak teraz przekopuje treść potem pod uwagę dopiero bierze tagi. Ładnie by wyglądało i pewno tez nie będzie to na marne jak byś zawarł tytuł artykułu w tytule strony oraz w "ładnym linku" -> (tu-tytul-artykulu.html) jak to zrobić za pomocą mod_rewrite znajdziesz tu http://www.bilsoftware.com/php-mod_rewrite...ratyczne-2.html |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:21 |