![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 153 Pomógł: 2 Dołączył: 28.05.2007 Skąd: Stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopiero zacząłem bawić się z JS i próbuję napisać skrypt, który będzie zmieniał obrazek co sekundę. Wygląda to tak:
Żadnej reakcji, czysty ekran. Co robię źle? -------------------- Raz, dwa, trzy, baba Jaga patrzy!
http://trelemorele.cba.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
var obrazek = 1;
Nigdy nie będzie 2. -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
pozatym jest wiele innych bledow. dzialajacy kod:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 153 Pomógł: 2 Dołączył: 28.05.2007 Skąd: Stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, tak przypuszczałem, że mnóstwo tam pokręciłem. Jeszcze raz dzięki.
EDIT: Kurczę... jednak nie działa... zmieniłem na coś takiego:
I jest pewien postęp, bo pokazuje ciągle jedynki, ale jednak nie o to mi chodziło... Ten post edytował Glarden 22.06.2007, 09:47:57 -------------------- Raz, dwa, trzy, baba Jaga patrzy!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat I jest pewien postęp, bo pokazuje ciągle jedynki Niepowazny jestes? Wkladasz ciagle jedynki nie zaleznie od zmiennej, to sie nie dziw ze masz same jedynki....
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niepowazny jestes? Wkladasz ciagle jedynki nie zaleznie od zmiennej, to sie nie dziw ze masz same jedynki.... Bez nerw nospor ![]() Napisał przecież że się uczy:) Co nie zwalnia z myślenia:) @Glarden: nospor podał Tobie dokładny przepis jak to zrobić. nosporowi chodziło o to, że niezlaeżnie czy obrazek == 1 czy nie masz:
A gdzieś chyba powinno być dwa.gif nie?? ![]() @nospor \/ : Cytat Admin sie nie nerwuje, admin odpowiada cierpliwie ![]() Aż go głupoty wypisywane w js zaleją ![]() ![]() Ten post edytował uli 22.06.2007, 10:42:01 -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
Cytat Bez nerw nospor Admin sie nie nerwuje, admin odpowiada cierpliwie ![]() Cytat Napisał przecież że się uczy:) Napisal ze sie uczy js, ale myslec to powinien od dziecka ![]() Cytat Co nie zwalnia z myślenia:) No wlasnieedit ^: @uli to nie lekcja polskiego gdzie pani zadaje zadanie: "prosze powiedziec co autor wiersza mial na mysli". Prosze nie mowic co chcialem powiedziec. Wyraźnie przecież mowie, nie trzeba robic interpretacji ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Kurczę, macie rację. Nie chodzi o to, że nie myślałem (no... może jednak nie...
![]() Ten post edytował Glarden 22.06.2007, 11:28:23 -------------------- Raz, dwa, trzy, baba Jaga patrzy!
|
|
![]()
|
|
Cytat tylko skopiowałem i zapomniałem zmienić źródło obrazka. Tego bylem pewien na 100%Mowiąc byś pomyslal, mialem na myśli, byś zanim napiszesz posta na forum, usiadl sobie spokojnie, pomyslal i sprobowal sam rozwiązać problem. PRzeciez skoro dostawales ciagle to samo to juz żarówka powinna zacząć ci migotać. Lecenie na forum traktuj jako ostatecznosc, ktora nalezy wykorzystac dopiero po dwoch nieprzespanych nocach spowodu proby rozwiązania problemu ![]() Skopiowac, wkleic i nie poprawic zdarza się kazdemu. Ale takie pomylki rozwiązuje sie samemu po 5 minitach, a szczegolnie przy takiej ilosci kodu co u ciebie. Koniec wykladu. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 06:22 |